CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

About Me

Sunday, August 31, 2008

MARHABAN YA RAMADHAN...

Kanggo rerencangan sadayana... abdi pribados ngucapkeun wilujeung ngajalankeun Ibadah Shaum.
Mugi dihapunten sagala kalepatan lahir sareng bathinna.
Mugi ibadah urang sadaya ditampi ku Allah SWT, amin.....

3 comments:

Anonymous said...

Neng mah janten we abdi sedih. Soalna abdi emut kana kalakuan salami ieu. Rumaos seueur dosa. Gusti, kieu geuning rasana ari janten jomblo teh! Beu?????

jhonthor said...

abdi g hapunten nya! wah tambah sedih maca commena kang anonim...

Jango said...

tangtos dihapunteun atuh neng! sumawona abdi g kedah dihapunteun...hihi...hik siga dina dongeng wae euy! kanggo AA anonim, tonk sdih engke g bakal atuh!!