CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

About Me

Friday, September 12, 2008

Lagi Iseng....

Lagi jenguk anaknya sepupu di Melinda. Asik niy .. hotspotnya nyampe kamar segala..bisa bebas ngenet sambil nunggu dijemput mamah ma bapa.
Lagi rada lieur milih topik buat tesis mo tentang air ato IPAL? Takut ga masuk kategori soalnya....
Emang mesti koordinasi dulu ma orang kantor nih...
Aniwei.. sejak kuliah lagi jadi tertarik buat jadi dosen, senang aja liat dosen-dosen ngajar kesannya tuh smart gitu...
Kalo jadi dosen kan jadinya dapet pahala ngasih ilmu ke orang peluang berbuat dosa kecil , klo jadi birokrat penuh godaan... :p

Eh, btw buat temen-temen kumaha acara kopdar teh?? Barade??? ;)

17 comments:

mySouL said...

eleh eleh.. nembe nongol deui.. sibuk bgt y? wah, sae atuh pamadegan teh upami janten dosen mah.. mau donk di-dosen-in.. he..he.. kumaha wartosna & shaumna? tos bocor sabaraha dinten? hehe lg.. soal kopdar.. aduh.. janten bingung yeuh.. smakin gak pede aja deh ama ibu dosen birokrat.. he..he.. gmn nih fren yg lain????

Icha said...

Muhun yeuh.. rariweuh ku tugas kuliah. Alhamdulillah sae, shaumna tos batal 9 dinten :p
Alah.. meuni teu pede, biasa aja sareng abdi mah..., asik-asik aja..hehe..

mySouL said...

eleuh2 deui.. na meni seueur2 teuing atuh bocor teh, teteh.. he2..
Aduuuh.. :-( hapunten geulis.. kumaha atuh nya da tos tidituna atuh, ieu mySouL teh jalmina isinan.. kedah kumaha atuh nya sae na..???

Icha said...

Nya biasalah wanita mah unggal bulan teh pasti kadongkapan bulan :p
Aih meuni isinan kitu.. hehe..
Urang ngobrol langsung heula we atuh.. langkung asik pami ngobrol heula mah panginten.

Jango said...

wuakakaka...panya teh mostingna ge puasa..geuningan tos paduduan...nu sanesna mana nya...eta batal dugi ka 9x..datang bulannya...ari pameugeut datang naon..?

mySouL said...

walah.. bisa gempeur atuh saupami kedah ngobroL Langsung heula mah..he..he..he..
TingaLan weh heula bLoGna mySouL anu isinan tea.. Pasti da Neng Icha teh janten aLim kopdar sareng mySouL..he..he..

Icha said...

Wan, baca blog kamu gimana? Klo ngeklik site kamu mesti ngeklik apanya biar bisa baca tulisanmu?

mySouL said...

Cha.. udh ktemu blm bLoGñ?? Wkt itu Icha kan udh s4 masuk & "say hai" di Shoutbox situsku, yg backgrnd photo besar tea lah..
Nah.. disitu Icha bisa gunakan tool yg ada ato klik apa aja dech yg Icha suka. he2.. ;-)

Anonymous said...

Guys/girl, tlg CEKAL blog ORANG MURTAD/MURTADIN ya. Baca di sasak.net biar jelas. Please! Kalo mau kopdar mah minta alamat email-nya atuh, Neng. Biar kita bs kontak. Kade tong hilap muka sasak.net tea!!!

Icha said...

my email: shintash@yahoo.com

jhonthor said...

wah gara2 baca tulisan dan komenan di blogger murtad, jd teu sare neupi k sahur, blogger kitu mah tong di tanggap, ngke g dihapus siga nu hiji deui..
wah ada alamat email nu gaduh rorompok yeuh..

Icha said...

ku dah nyoba buka tapi kayaknya keburu diblock euy..Emang isinya apaan?

jango said...

yg dah diblokir mah blog mantanmuslim, yg blog islamexpose kayaknya belum, tp sbaiknya ga usah aja cha.! itu mah provokatif.
BTW.. yg minta alamat email, udah ngimel blum cha?

jhonthor said...

isinya hinaan terhadap islam.

Icha said...

Oh. pami kitu mah ga kan baca ah. Sieun nararapsu! hehee..
Belum tuh blum ngimel :p

jhonthor said...

ya..bagusnya ga usah ikut baca..perang commentnya aja dah amper 3 ratusan..!
wah blum ngimel juga..
apa perlu diwakili ame ane..?? hehe....
ngga enak nih icha dah ngasih almat emailnya..

mySouL said...

ah icha mah pake nararapsu sagala.. nafsu naon tah??? he..he..